Trabzon Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi’nden Fakültemize Ziyaret

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Canik Yerleşkesi’nde fakültemiz, öğretim elemanları Arş. Gör. Abdullah Tayyip SOYLU ve Arş. Gör. Bahadır Furkan GÜLER rehberliğinde Trabzon Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Ziyarette üniversitemizin kuruluşundan günümüze kadar olan süreçlerden bahseden öğretim elemanları Siyasal Bilgiler Fakültesi bünyesindeki lisans bölümleri hakkında bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ardından fakülte bölümlerinin çeşitli derslerde kullandıkları bilgisayar laboratuvarı ile ilgili bilgileri Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Abdullah Tayyip SOYLU anlatırken, fakültemiz bünyesinde yer alan TradeMaster Finans Merkezi’nin tanıtımını Ekonomi ve Finans Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Bahadır Furkan GÜLER gerçekleştirdi. Son olarak yerleşke içerisinde yer alan kütüphanemiz hakkında bilgi alan öğrencilerimizin ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

26 Nisan 2024