Siyasal Bilgiler Fakültesi “Akreditasyon Süreçleri” Temalı Toplantıda Bir Araya Geldi

13.02.2024 Salı günü Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı koordinesinde, dekanlığa bağlı bölümlerin tüm akademik personellerinin katılımıyla “akreditasyon süreçleri” temalı toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda bölümler bugüne kadar akreditasyon süreci ile ilgili yapmış oldukları hazırlıklar hakkında detaylı bilgilendirmede bulundular. Yapılan bilgilendirmeler ışığında akreditasyon sürecindeki güçlü ve zayıf noktalar tespit edildi. Bölümlerin kurumsallaşması için akredite olmanın ne derece önemli olduğunun vurgulandığı toplantıda başvuru sürecine ilişkin yol haritası belirlendi. Belirlenen takvime uyumlu olarak hazırlıkların tamamlanması ve yeniden bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

15 Şubat 2024