Öğrenci Kalite Komisyonu SBF Dekanlığı ile Toplantı Gerçekleştirdi

Samsun Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde 25 Aralık 2023 tarihinde Kalite Komisyonu toplantısı yapıldı. SBF Dekanlık makamında gerçekleşen toplantıya, Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Kemal YILMAZ, Dekan Yrd. Doç. Dr. Eda KUŞKU SÖNMEZ ile bölüm öğrenci temsilcileri Asude H. KAYA, Ceyda ÇATAK, Muhammed EYYÜPOĞLU ve Onur AKIN katıldılar. Gündemi oluşturan konuların başında, 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’24) kapsamındaki etkinliklerden fakültemiz öğrencilerinin en etkin şekilde faydalanabilmeleri için yapılacak planlamalara yer verildi. Öğrenci kulüplerinin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Birimlerin Öğrenci Kalite Komisyonlarında yapılacak çalışmalar ve değerlendirmeler sonrasında, öğrencilerin kalite süreçlerine sunacağı katkıların belirlenmesi ve Komisyon’un bir sonraki ana gündemi olarak görüşülmesine karar verildi ve öneri ve beklentiler ile toplantı tamamlandı.

27 Aralık 2023