Gençlik ve Sosyal Medya Söyleşileri

15-21 Mayıs 2022 Gençlik Haftası’nda Sağlık Bakanlığı ve Yüksek Öğretim  Kurulu Başkanlığı işbirliğinde üniversitelerde “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşiler düzenlenecektir. Üniversite gençliğinin üretim odaklı sosyal medya kullanımı ve farkındalığının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilecek söyleşilerde “Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz?” ve “Sosyal medya ne kadar gerçek ne kadar sanaldır?” konuları tartışılacaktır. Üniversitemizde düzenlenecek olan “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşide konuşmacılar Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Demet Ünsal ÇELEBİ, Psikolog Ömer KINALI, fakültemiz İletişim Tasarımı ve Yönetimi bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Merve ERGÜNEY, moderatör ise fakültemiz Sosyoloji bölümünden Doç. Dr. Özgür KIRAN olacaktır. Söyleşi Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonu’nda 17 Mayıs Salı 13.30’da gerçekleştirilecektir.

17 Mayıs 2022